Pohjanmaan Kiinteistöpalvelut

Huolehdimme kiinteistön ylläpidosta, kuin se olisi omamme. Vaalimme kohteitamme kokonaisuutena, ihmisiä unohtamatta.

Isännöintipalveluyritys Pohjanmaan Kiinteistöpalvelut Oy

Huolehdimme kiinteistön ylläpidosta, kuin se olisi omamme. Vaalimme kohteitamme kokonaisuutena, ihmisiä unohtamatta.
 
HUOMISEN ISÄNNÖITSIJÄ 

Pohjanmaan Kiinteistöpalvelut Oy:n tie alkoi vuonna 1995. Historiamme aikana olemme kehittyneet kiinteistöjen huolto- ja korjaustöiden tekijästä kokonaisvaltaisten isännöintipalvelujen tarjoajaksi. Olemme sähköistäneet toimintaamme pitkälle, jotta asiointi meillä olisi mahdollisimman läpinäkyvää ja helppoa. Pidämme katseen tulevassa jatkossakin – niin oman toimintamme kannalta kuin asiakkaidemme. Mitä kannattaa tehdä tänään, jotta taloyhtiö voi hyvin myös huomenna? 

 

KESKIÖSSÄ KOTI JA IHMINEN

Ymmärrämme taloyhtiön arkea ja tiedämme, että välillä se voi olla rankkaakin. Meillä on osaaminen auttaa taloyhtiö silloin eteenpäin. Autamme ratkomaan, mihin raha riittää tänään – ja mitä voidaan tehdä huomenna. Olemme arjen tukena, jotta taloyhtiössä voidaan huolehtia vähemmän ja elää enemmän. 

 

INTOHIMONA OSAAVA ISÄNNÖINTI 

PKP:n tavoitteena on tuoda osaava ja ammattitaitoinen isännöinti jokaisen taloyhtiön saataville. Oman toimintamme kehittämisen ja kasvattamisen lisäksi olemme mukana myös isännöintialan koulutuksen suunnittelussa, jotta mahdollisimman monella isännöitsijällä olisi edellytykset tarjota asiakkailleen asiantuntevaa palvelua. 

 

LÄSNÄ

Toimistomme Seinäjoen ydinkeskustassa on tilava ja katutasossa, joten meille on aina helppo tulla. SiIloinkin, kun joudumme sulkemaan toimistomme oven, olemme tavoitettavissa – sähköisesti tai puhelimella.


OTA YHTEYTTÄ ›

 

 

Eloa ja isännöintiä!

Tarjouspyyntö isännöintipalvelusta

Tarjoamme osaavan ja luotettavan isännöinnin kaikkiin taloyhtiön tarpeisiin