Pohjanmaan Kiinteistöpalvelut

Kokemuksemme on taloyhtiön etu

Me tunnemme rakennukset ja sen, miten niitä kannattaa hoitaa ja kunnostaa – taloyhtiösi ei siis tarvitse.

Tekninen isännöinti

Taloyhtiön vaivattomiin remontteihin
 
Kokemuksemme on taloyhtiön etu

Me tunnemme rakennukset ja sen, miten niitä kannattaa hoitaa ja kunnostaa – taloyhtiösi ei siis tarvitse. Kun eteen tulee esimerkiksi putki- tai julkisivuremontti, voi urakoitsijoiden kilpailuttamisen, lupien hakemisen, kustannusten seurannan ja koko projektin johdon jättää meidän käsiimme. Viemme sen läpi kokemuksella. Kokemuksesta tiedämme myös, että silloinkin, kun urakalla on ulkopuolinen valvoja, kannattaa meidän olla projektissa mukana taloyhtiön etuja valvomassa.  

 

Huolehdimme kommunikaatiosta eri toimijoiden välillä ja pidämme langat käsissämme, jotta remontti sujuu ripeästi, kustannukset pysyvät aisoissa ja lopputulos on toivottu. Palvelemme enemmän, jotta remonttiin kuluu taloyhtiön aikaa ja rahaa vähemmän. 

 

Teknisen isännöinnin palvelut 

Rakenteelliset tekniset tarkastukset | Pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmat | Projektien hallinnollinen läpivienti | Kustannusten seuranta | Työmaakatselmukset | Projektinjohto

 

Vahingon sattuessa

Kun taloyhtiössä tapahtuu vesi- tai palovahinko, riittää soitto meille. Katsomme puolestasi, että saneeraus hoidetaan vahinkokartoituksesta alkaen huolella loppuun – terveen ja viihtyisän kiinteistön puolesta.

 

Turvaa kiinteistösi tulevaisuus.

Pyydä tarjous ›

Tarjouspyyntö isännöintipalvelusta

Tarjoamme osaavan ja luotettavan isännöinnin kaikkiin taloyhtiön tarpeisiin