Pohjanmaan Kiinteistöpalvelut

Olet hyvissä käsissä

Toimintamme kulmakivenä on henkilökuntamme koulutettu ammattitaito ja kokemus.

Isännöinti

Avoimesti arjessa mukana

 

OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ 

Toimintamme kulmakivenä on henkilökuntamme koulutettu ammattitaito ja kokemus. Jokaisella henkilöisännöitsijällämme on isännöitsijän ammattitutkinto, halu auttaa asiakasta ja tukenaan koko yrityksen yhteinen osaaminen. Oli siis yksittäisen taloyhtiön henkilöisännöitsijänä ammattilaisistamme kuka tahansa, PKP:lla taloyhtiö on aina hyvissä käsissä.

 

TIETO KUULUU TALOYHTIÖLLE 

Läpinäkyvää, perinpohjaista ja teknologia-avusteista – olennainen osa isännöintipalvelujemme laatua on hyvä kommunikaatio ja tiedon saatavuus helposti yhdestä paikasta. Käytössämme on sähköiset järjestelmät tiedon reaaliaikaiseen jakamiseen, yhteydenpitoon ja asiointiin. Taloyhtiön hallituksen jäsenillä on mm. katseluoikeudet taloyhtiön taloustietoihin. Näin asiakas saa meihin helposti yhteyden ja tietää aina, missä raha liikkuu ja miksi.

 

SOPIVAN KOKOINEN

Muutaman huoneiston taloyhtiöstä usean kymmenen huoneiston kokonaisuuksiin, meille jokainen taloyhtiö on sopivan kokoinen. Palveluvalikoimamme mukautuu taloyhtiön tarpeisiin, olivat ne sitten pienet tai suuret.

 

Tarjoamme isännöintipalveluita Seinäjoella ja sen lähikunnissa.

Pyydä tarjous ›

<b>logo</b>

Tarjouspyyntö isännöintipalvelusta

Tarjoamme osaavan ja luotettavan isännöinnin kaikkiin taloyhtiön tarpeisiin